­

Na het stellen van een vraag ontvang je een bevestiging op het ingevulde e-mailadres. Bovendien wordt er ook automatisch een account aangemaakt waarvan je de login gegevens in een apart mailbericht ontvangt. Deze login gegevens zijn niet noodzakelijk om te gebruiken omdat je onze reacties ook per mail zult ontvangen. Mocht je dit willen dan kun je op een later tijdstip wel de login gegevens gebruiken om alleeerder door je gestelde vragen terug te kijken. Door het stellen van een vraag via dit formulier ga je akkoord met de verwerking van de data welke je middels dit formulier met ons deelt. Hoe en wat wij opslaan kun je teruglezen in onze privacy verklaring.

Onze vereniging draait op vrijwilligers we vragen je er dan begrip te hebben dat een reactie op je vraag soms wat langer kan duren!


 

Heb je problemen met het bereiken van onze webshop? Klik dan eerst op deze browsertester. Type in het vragen vak de tekst welke staat vermeld achter de term 'User Agent'. Dan kunnen wij je zo snel en efficiƫnt mogelijk helpen.
Voor andere technische vragen kun je dit overslaan.
Om een opzegging van je lidmaatschap te regelen verzoeken wij je gebruik te maken van ons speciale opzegformulier dat je terug kunt vinden in het hoofdmenu onder formulieren!
Met ingang van november 2018 stoppen wij met het beschikbaar stellen van onze accommodatie aan derden. Lopende aanvragen zullen wij respecteren maar nemen geen nieuwe aanvragen meer in behandeling.
Antispam
­