MEDEDELING VOOR CURSISTEN RINGTRAINING: Op dit moment wordt de ringtraining nog niet opgestart doordat het volgen en handhaven van de landelijke richtlijnen niet of nauwelijks mogelijk is. Iedere 1e week van de maand vindt er overleg plaats en valt er mogelijk een besluit tot hervatting van de ringtraining. Volgende update zal zijn rond 5 oktober. Uiteraard zullen wij op gepaste manier omgaan met de einddatum van de strippenkaart.

ALLE OVERIGE CURSUSSEN GAAN WEL DOOR

Na het stellen van een vraag ontvang je een bevestiging op het ingevulde e-mailadres. Bovendien wordt er ook automatisch een account aangemaakt waarvan je de login gegevens in een apart mailbericht ontvangt. Deze login gegevens zijn niet noodzakelijk om te gebruiken omdat je onze reacties ook per mail zult ontvangen maar je kunt deze wel gebruiken om alle eerder door je gestelde vragen terug te kijken. Door het stellen van een vraag via dit formulier ga je akkoord met de verwerking van de data welke je middels dit formulier met ons deelt. Hoe en wat wij opslaan kun je teruglezen in onze privacy verklaring.


 

Heb je problemen met het bereiken van onze webshop? Klik dan eerst op deze browsertester. Type in het vragen vak de tekst welke staat vermeld achter de term 'User Agent'. Dan kunnen wij je zo snel en efficiënt mogelijk helpen.
Voor andere technische vragen kun je dit overslaan.
Om een opzegging van je lidmaatschap te regelen verzoeken wij je gebruik te maken van ons speciale opzegformulier dat je terug kunt vinden in het hoofdmenu onder formulieren!
Met ingang van november 2018 zijn wij gestopt met het beschikbaar stellen van onze accommodatie aan derden. Lopende aanvragen zullen wij respecteren maar nemen geen nieuwe aanvragen meer in behandeling.